De Zoetermeerse zomer is weer aangebroken en dat betekent natuurlijk dat ‘Zondag in ’t Park’ ook weer begint. De organisatie is in handen van Terra Art Projects. Het worden vijf zotte zomerse zondagen om niet te missen.

persfoto ZIHP 17Tijdens de eerste editie op 16 juli zorgt de Zoetermeerse vijfkoppige band ‘Mpac’ om 14.00 uur voor een spetterende kick-off. Om 15.30 is het de beurt aan Rogier Pelgrim. Hij is bekend van het programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’. Om 17.30 wordt het feestje voortgezet door ‘The Hillbilly Moonshiners’.

Kunst en theater

Naast muziekoptredens zijn er iedere editie ook acts, activiteiten en demonstraties op het gebied van beeldende kunst en theater. Op 16 juli bijvoorbeeld, zullen de acrobaten van Circus Nevermind hun kunsten vertonen op de trapeze. De ‘Bee gallerie’ is present en kunstenaar Tobias Becker Hoff van de ‘Urban Art Studio’ maakt een groot drieluik over het bijenlandschap op de muur van Terra Art Projects.

Smaakpapillen

De crew van de 77Events zorgt elke zondag voor dat het bad vol met gekoelde drank. Voor de kinderen is er gratis ranja. De foodtrucks garanderen dat er iedere week andere smaakpapillen worden geraakt. Elke editie rollen er namelijk andere ‘keukens’ het terrein op!

Kinderen

Wil je zeker weten dat de kids ’s avonds zonder zeuren naar bed gaan? Kom dan zeker naar het park. Er worden vijf zondagen lang knutselactiviteiten aangeboden door atelier Le Rouge en workshops door CKC & Partners in de ‘lintenhut’.

Praktische informatie

Je wordt met open armen ontvangen op 16, 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus 2017 in het Nicolaaspark, achter Dorpsstraat 12, in Zoetermeer. Het park is open van 13- 20 uur. ‘Zondag in ‘t park’ is gratis toegankelijk en inspirerend voor iedereen! Benieuwd naar het volledige programma van 2017? Kijk dan op www.zondaginhetpark.nl.

Foto: Richard Jetten

-advertenties-

-goede doel-