Zomerfeest 2017 persberichtDe Da Vinci leerlingen zijn de zomer feestelijk gestart. Op 21 juni werd het Zomerfeest op school gevierd. Dit is een jaarlijks terug kerend evenement door en voor de leerlingen, ouders en/of opa en oma. Alle groepen waren bezig met diverse sport, spel en culturele activiteiten.

Basketballen, sjoelen, spijkerpoepen, snoepje happen, waterrace en de Stormbaan mag natuurlijk niet ontbreken. Ook de grabbeljurk liep rond die zelfs een wachtrij had voor het grabbelen, de favoriet van alle kinderen!

De kinderen konden zich ook  laten schminken door de vrijwilligers van de stichting Piëzo en op het Podium in de aula was er een Talentenshow, waar de leerlingen diverse optredens verzorgden met zang, dans en toneel. Er was ook een restaurant waar de leerlingen samen met de hulpouders hun gerechten presenteerden en serveerden, zelfgebakken koekjes, pannenkoeken en taartjes. En om wat af te koelen op deze warme dag kon iedereen genieten van een ijsje.

De vrolijke sfeer en de lachende kinderen zeggen genoeg, een geslaagde dag voor jong en oud op de Da Vinci. Meer informatie over basisschool Da Vinci, www.obsdavinci.nl

-advertenties-

-goede doel-