ondertekening Forum cafeIn het toekomstige Forum - het samenwerkingsverband tussen Bibliotheek Zoetermeer, gemeente en 40 lokale organisaties - komt een eetcafé. De overeenkomst voor dit Forum Café is getekend door directeur Joke Mos en de exploitanten.

Bibliotheek Zoetermeer is met Rudi Seijdel en Fons Homan de exploitatie van het Forum Café overeengekomen. Seijdel en Homan zijn al bekend in Zoetermeer met ‘1892 Eten & Drinken’ en ‘De Heeren van Soetermeer’. Het Forum Café wordt de plek in het Forum waar de Zoetermeerder elke dag van 8 tot 20 uur terecht kan voor een voedzaam ontbijt (to go), een lekker kopje koffie terwijl je de krant leest, een snelle lunch terwijl je aan het studeren bent of het delen van lekkere en verrassende hapjes met vrienden of collega’s.


Het Forum opent in januari 2018 en is gesitueerd in het gerenoveerde Stadhuiscomplex. In het Forum zullen de Bibliotheek en zo’n 40 lokale organisaties actief zijn. Op vijf themapleinen rondom samenleving, gezondheid, lezen, cultuur en educatie kunnen inwoners boeken lezen en lenen, zich vermaken, advies en informatie halen en zich ontwikkelen. Ook de gemeente biedt een aantal diensten aan in het Forum. Het Forum Café sluit aan bij deze thema’s en doet mee met gezamenlijke activiteiten.

-advertenties-

-goede doel-