Als slot van de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek ook dit jaar weer een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. Op zondagochtend 5 februari opent de Hoofdbibliotheek (Duitslandlaan 440) van 9.30 tot 12.30 uur haar deuren speciaal voor ouders en grootouders met kinderen tot 6 jaar. Bezoek de inspirerende markt met workshops, demonstraties, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen!

 

cq5dam.web.384.614Kom naar de theatervoorstelling Walvis Ssst van Kindertheater Kaboem om 10.00 uur of om 11.00 uur! De voorstelling prikkelt de nieuwsgierigheid en is tegelijkertijd een feest van herkenning. De spontane reacties van het jonge publiek zullen ook volwassenen volop laten genieten. De voorstelling duurt 35 minuten. Tijdens de markt zijn er inspirerende workshops, zoals ‘Klap eens in je handjes’ voor peuters en kleuters’ en ‘Peuter Dreumes Dans’ van CKC & partners, en ‘Babygebaren’ door Sorada. Gedurende de ochtend vinden ook doorlopende presentaties plaats: interactief voorlezen door medewerkers van de Bibliotheek, digitale prentenboeken, apps en BoekStart 0-4 jaar. Ook het FabLab is geopend.

In de Hoofdbibliotheek zijn informatiekramen te vinden van de volgende samenwerkingspartners: Silvester Boek en Spel, Meerpunt, CKC & partners, Allermooist, Gastouderbureau Zoetermeer, Ipse de Bruggen, Jeugdtandartsverzorging Zoetermeer, Tinker Bell kinderdagverblijven, , Kinderdagverblijf De Drie Ballonnen, Kern-Kinderopvang Zoetermeer, Koningskind Kinderopvang, Kombino Kinderopvang, Sorada, Kinderboekencafé Noordhove, en Pro Patria. Ook bij Parentus konden ouder terecht voor informatie over zwangerschap, baby en ouderschap.

De toegang is gratis. Kinder- en wandelwagens zijn deze ochtend niet toegestaan in de Hoofdbibliotheek.

-advertenties-

-goede doel-