piggy bank 1236808 639x492Schulden zijn een groot probleem in onze maatschappij. Vaak worden deze erger omdat mensen niet goed weten wat ze moeten doen. Of denken dat het 'zo een vaart niet zal lopen.' Wijkcoach Alexander Harfterkamp schreef daar een heldere vijfluik over. Vandaag: Ontruiming kan niet voorkomen worden en nu?
 

stoppen met rokenVan de goede voornemens op 1 januari scoort ‘stoppen met roken’ nog altijd hoog. Deze website, opgericht door iemand die zélf wilde stoppen met deze verslaving geeft veel informatie en tips om dit voornemen ook daadwerkelijk ten uitvoer te brengen!

 

ClubmagnumBurgemeester Charlie Aptroot heeft Club Magnum per direct laten sluiten. Hun vergunningen zijn ingetrokken en de club moet voor onbepaalde tijd dicht. Waarom hij dit precies gedaan heeft wil de burgemeester niet kwijt.

 

4ekwartaal zmaIn dit Zoetermeer jaaroverzicht 2015 het vierde kwartaal met vluchtelingen in Zoetermeer, Halloween groots gevierd, de intocht van Sinterklaas en schaatsen in het Stadshart. Het kwartaal sluiten we af met een brutale én opvallende overval in Meerzicht.

20150719 58886

Wij hebben voor de creatievelingen in Zoetermeer een verzamelpagina gemaakt. Op deze pagina vind je alle verkooppunten in onze woonplaats voor al jouw hobbybenodigdheden. Evenals een agenda met workshops én verkooppunten van zelfgemaakte producten.

-advertenties-

-goede doel-