20151128 71833Sinterklaas bezocht afgelopen zaterdag Winkelcentrum Buytenwegh en reikte de prijzen uit van de kleurwedstrijd van het winkelcentrum. Alle kinderen die gewonnen hadden mochten even bij Sint op het podium om hun prijs in ontvangst te nemen. Na de ontvangst in het winkelcentrum maakte de Sint ook nog even een rondrit door de wijk in zijn cabrio, begeleid door de showband van Harpe Davids.

break4kids 1Veel mensen zijn nog druk bezig met Sinterklaas, maar bij A Break 4 Kids bereiden de vrijwilligers zich al voor op de Kerst! Er zijn maar liefst 70 toilettasjes ingepakt voor kinderen in tehuizen, zodat ook zij een leuke kerst hebben.

Usha RameshDe Indiase kunstenaar Usha Ramesh gebruikt graag de felle kleuren uit India in haar werk. Maar hier in Nederland schildert zij veel bloemen en landschappen, waar vaak wel symbolen in verwerkt zitten zoals de Indiase Kolam.

fascinating jazzVocaliste Simone Roerade, beter bekend als Mrs Hips, zal op zondag 6 december met haar band een optreden verzorgen bij Fascinating Jazz. Mrs Hips zal op het laatste jazzconcert van dit jaar een swingend optreden geven.

 

AlexanderHarfterkampSchulden zijn een groot probleem in onze maatschappij. Vaak worden deze erger omdat mensen niet goed weten wat ze moeten doen. Of denken dat het 'zo een vaart niet zal lopen.' Wijkcoach Alexander Harfterkamp schreef daar een heldere vijfluik over. Vandaag: De aankondiging.

-advertenties-

-goede doel-