Holy Spirit as Dove Wat betekent Pinksteren precies en zijn er overal twee pinksterdagen? Met Pinksteren ofwel 50ste vanaf Pasen en tien dagen na Hemelvaart komt de belofte van Jezus uit.

DSC 1152Zondag 7 juni hoopt de Zoetermeerse Watersport Vereniging op goed vaarweer, zodat heel veel Zoetermeerders kennis kunnen maken met de watersport! De vereniging opent om 11 uur de deuren voor de open dag.

ZoetermeerS PerenboomgaardPerenboomgaard de Hof van Seghwaert gaat uitbreiden met een wijngaard: de eerste wijnstokken van 'Seghwaert's Glorie' worden zaterdag 6 juni geplant tijdens de dag van de Stadslandbouw. Vanaf 10 uur bent u welkom bij de Hof van Seghwaert om mee te helpen en te genieten van de prachtige boomgaard en wijngaard.

CKCPersbericht nieuwaanbod01Wil je gitaar gaan spelen of toch liever een hiphop cursus? Bij CKC en Partners staat het nieuwe cursusaanbod voor het seizoen 2015-2016 online en kun je kiezen uit heel veel verschillende cursussen! Proeflessen kun je volgen van 8 tot en met 13 juni.

Warning hairdresserIs het weer tijd voor een nieuw kapsel en bent u op zoek naar een kapper in Zoetermeer? Zoek u dan niet langer suf op Google, wij hebben een handig overzicht voor u gemaakt.

-advertenties-

-goede doel-