20150131 39447Op 2 februari is het project: 'Het Visitekaartje' van het WGSP en Zoetermeer Actief van start gegaan. Met recht mogen we spreken van een succes want van de eerste vijf kandidaten zijn er nu al twee met een nieuwe baan.

 

MEVEPalensteinIn Zoetermeer zijn verschillende 2e-handswinkels, je moet alleen weten waar ze zitten. Ook zijn er sites en Facebookpagina's waar goederen geruild, gekocht of gekregen kunnen worden. Loopt u even langs via onze link naar het overzicht 2e-handswinkels.

IMG 9242Een groep van 30 maatjes van Jong Perspectief trainden mee met een korfbalclinic van korfbalvereniging Avanti uit Pijnacker. De jongeren en vrijwilligers beleefde een mooie sportieve avond, de bal- en schietoefeningen konden gelijk in de praktijk worden gebracht in een vriendschappelijk partijtje.

taxateurNa het keukentafelgesprek komt de gemeente nu ook met het ‘taxateursgesprek’. Zoetermeerders kunnen telefonisch in gesprek met de gemeentelijke taxateurs over de WOZ-waarde. Kleine wijzigingen kunnen in het gesprek direct worden opgelost, aldus wethouder Robin Paalvast.

20150226 41104Ondanks het wat druilerige weer donderdag scheen de zon volop bij Speelmeer in de Veur! Het thema Glitter en Glamour toverde bij heel wat kinderen een grote lach op het gezicht. Hoogtepunt van de dag was de modeshow met kleding die de kinderen zelf gemaakt hadden.

-advertenties-

-goede doel-