IMG 4978-300x224Op vrijdag 11 mei wordt alweer voor de tiende keer het DWO vier tegen vier meidenvoetbal toernooi gehouden.  Van18:30 uur tot 20:30  zullen de teams op kleine veldjes tegen elkaar spelen.

Deelname is gratis.

Er wordt gespeeld met 4 veldspelers zonder keeper. Verder gelden de normale voetbalregels. Afwijkend is dat er zonder buitenspel wordt gespeeld en na een uitbal wordt het spel met een inschop hervat.

Elk meisje in de leeftijd van  van 8 tot 18 is van harte uitgenodigd om mee te doen. Inschrijven kan per team of individueel. Ga naar www.dwomeiden.nl en klik op contact, vul je naam leeftijd van jezelf en van eventuele teamleden in.

De definitieve toernooi indeling wordt vlak voor aanvang gemaakt. Zorg dus dat je voor 18:30 uur aanwezig bent. Het voetbalveld van S.v. DWO is in het Westerpark (wijk 16) Heuvelweg 7 2716 DZ Zoetermeer.

Mocht je verhinderd zijn, maar wil je het voetballen in teamverband eens een keertje proberen, stuur dan een mailtje dan nodigen we je uit om eens met ons mee te trainen. Kijk ook eens naar de fotoalbums van onze activiteiten op www.dwomeiden.nl

logodwo

-advertenties-

-goede doel-