img1463813718
De meiden van team 1: vlnr Romy Kellevink, Jessica Knot, Jill van Dusschoten, Scarlett Stamper, Chantal v d  Tillaart en Shauny Brinkel

Het senioren team van Twirlvereniging Twirl-inc uit Zoetermeer heeft zondag 29 april promotie behaald. De vereniging deed met 4 teams en vele solisten mee aan de twirlwedstrijden van Twirlvereniging Revolutions in Hoogvliet. De verwachtingen waren vooraf al hoog gespannen voor team 1, het senioren team van de vereniging. Hun show, gebaseerd op Spaanse opera muziek, scoorde al hoge punten op het NK in januari en elke wedstrijd hierna kwam de promotie dichterbij. Voor promotie moet bij twirlen een minimum aantal punten van 70 behaald worden. Afgelopen zondag was de derde keer dat het team de show op een wedstrijd uitvoerde, en zij werden beloond met 70 punten en dus promotie. Komende wedstrijden zal het team niet meer in de beginners klasse uitkomen, maar in de intermediate klasse. Veel meiden in het team hadden individueel al promotie behaald en zij waren dan ook heel blij dat  hun inspanningen nu ook met het team beloond werden.

Ook de andere teams van Twirl-inc leverden goede prestaties op de wedstrijd:

Het peewee team (de jonste twirlers van 4 tot en met 9 jaar) behaalden een eerste plaats met 62,3 punten, het preteen team  (tot 12 jaar) behaalde 60,6 punten en team 2 (meiden tot en met 14 jaar), die voor het eerst opging met hun nieuwe show   behaalde 61,4 punten.

DSC 1353-1

de meiden van Team 2

-advertenties-

-goede doel-