sint-toespraakSinterklaas is alweer een weekje in het land en wil graag nog meer kinderen ontmoeten. Wie Sinterklaas persoonlijk een handje wil geven is zaterdag 24 november van harte welkom bij de feestelijke intocht in het Dorp.

 

pers-Mariette-van-Leeuwen-2 In Zoetermeer zullen de eerste vier Integrale kindercentra (kortweg IKC) voor 2015 gerealiseerd zijn. "Dit is een stap verder dan een brede school" zo stelt Wethouder Mariëttevan Leeuwen. Leren, spelen, sporten en overblijven, allemaal onder één dak. 

twitter-evolution-360Twitterspreekuur wethouders. De wijkwethouders van Zoetermeer houden elke maand een spreekuur op de wijkpost, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om interactief met de wethouder in gesprek te gaan via twitter.

 

 

BinnenskamersGreg & Baud Productions brengt toptoneel tijdens het Thrillerfestival. 'Binnenskamers' heet dit spannend stuk, dat ten uitvoer wordt gebracht in restaurant de Sniep. Als een echtpaar de deur open doet voor een ongenode gast, zal hun leven ernstig op zijn kop gezet worden.

 (Met sneak preview!)

 

bliksemBENTHUIZEN - Maandagavond is in Benthuizen een fietser door de bliksem getroffen. De man overleefde het ongeval, maar is met ernstige brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt het AD.

 

-advertenties-

-goede doel-