Oliebollen 2Dit jaar kunnen veel tradities van Oudejaarsavond niet doorgaan, er is geen vuurwerk en geen jongerenfeest in Silverdome. Wat kun je nog wel doen om dit jaar uit te luiden?

Natuurlijk kun je gezellig met je gezin, of maximaal 2 gasten, op de bank een oliebol eten, champagne drinken en kijken naar de oudejaarsconference op tv. Maar als je echt Zoetermeers vermaak zoekt kun je ook inloggen bij de Zoetermeer Oudjaar Quiz. Je beantwoordt vragen over de stad via een Kahoot-app en maakt kans op een prijzengeld van 1500 euro. De quiz start om 20 uur en duurt ongeveer een uur, het wordt uitgezonden via  www.zoetermeerquiz.nl.

Om 22 uur start het digitale jongerenfeest van de gemeente, georganiseerd door First Noise events. Het online feest wordt gestreamd vanaf een geheime locatie en duurt van ‘s avond 22:00 tot ‘s nacht 04:00, met een spetterend aftelmoment richting 2021.  Artiesten  die te zien zijn op de livestream: Bizzey, Afro Bros, La Fuente, Diaz&Bruno, Dazers & Nick Averton en Fake Tits.

 

-advertenties-

-goede doel-