palenstein oosterheem allesistechniekEr starten weer twee nieuwe reeksen van de Piëzo TalentenAcademie voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar. De kinderen kunnen meedoen met spellen en games ontwikkelen of bij groen en duurzaam een eigen tuinontwerp maken. De lessen starten online op 7 januari.


De eerste twee lessen van de TalentenAcademie, op donderdagmiddag 7 en 14 januari van 16.00 uur tot 17.00 uur, zullen online zijn. Daarna gaan de kinderen, als de maatregelen dit toelaten, verder met de werkbezoeken en gastlessen op locatie.

Wie nieuwsgierig is naar het beroep van een game-ontwikkelaar en meer wil weten over welke games er ontwikkeld zijn kan meedoen aan de Piëzo TalentenAcademie spellen en games ontwikkelen. Wil je alles leren over het beroep van de boswachter en je eigen tuinontwerp leren maken? Doe dan mee aan de Piëzo TalentenAcademie ‘groen en duurzaam’. Neem om je in te schrijven of voor meer informatie contact op met Jocelyn Heidweiller via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 51948552.


Na aanmelding ontvang je een link naar de digitale activiteiten én krijg je voor de lessen een pakketje met benodigde materialen thuisbezorgd. Kijk voor meer informatie op https://stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie/.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-