IMG 6471Muziekvereniging Harpe Davids sluit het jaar 2020 af met een oliebollenactie op woensdag 30 december. Hiervoor is een oude vertrouwde actie in een nieuw coronaproof jasje gestoken: met een ‘drive thru’ kan iedereen veilig zijn bestelling ophalen.

Om te voorkomen dat inwoners van Zoetermeer op oudejaarsdag in lange rijen voor een oliebollenkraam moeten staan heeft Harpe Davids een oplossing bedacht. De muziekvereniging organiseert op woensdag 30 december een drive thru bij de MusicDome aan de Van der Hagenstraat 22d en biedt die dag een bezorgservice aan.
Klanten kunnen in hun auto blijven zitten of de oliebollen door leden van Harpe Davids tegen betaling in Zoetermeer thuis laten bezorgen. Om grote drukte te voorkomen kan de klant voor het afhalen bij de drive thru kiezen uit verschillende tijdvakken.
De drive thru is afgezet met dranghekken, die gesponsord zijn door Habo-GWW.

De oliebollen en appelbeignets worden vers gebakken door Zuliani’s in het Stadshart.
Op de website van Harpe Davids staat een online bestelformulier, waarop de klant oliebollen en appelbeignets kan bestellen. Wanneer de order is geplaatst krijgt men een bevestigingsmail met betalingslink. Na betaling is de bestelling definitief.
Door gebruik te maken van de drive thru of bezorgdienst steunen de inwoners van Zoetermeer hiermee ook de muziekvereniging Harpe Davids. Harpe Davids is door de coronacrisis veel betaalde optredens misgelopen, waardoor er financieel flinke zorgen zijn. Met het organiseren van financiële acties probeert de vereniging extra inkomsten te verwerven.

 

Meer informatie is te vinden op www.harpedavidszoetermeer.nl of op facebook https://www.facebook.com/harpedavidszoetermeer

-advertenties-

-goede doel-