Another Christmas Story Greg Baud Productios bannerNormaal is de kerstvakantie hét hoogtepunt van het jaar bij Greg & Baud Productions. Voor het eerst in 30 jaar is er nu een online kerstvoorstelling: Another Christmas Story. De kerstproductie van Greg & Baud Productions is vanaf de bank thuis te bekijken.

Another Christmas Story Greg Baud ProductiosDit jaar stond A Christmas Story op de planning als familiemusical in de kerstvakantie. Helaas kon door de eerdere lockdowns, te korte repetitietijd en strenge coronamaatregelen de voorstelling geen doorgang vinden. Binnen een paar weken is er met behulp van de castleden, de aangepaste voorstelling Another Christmas Story uit de grond gestampt. Ook deze voorstelling kon echter niet live opgevoerd worden, wegens de tijdelijke sluiting van theaters.

 

Online kerstvoorstelling

De cast & crew kwamen op maandag 14 december voor de laatste keer bijeen om Another Christmas Story te spelen. Weliswaar zonder publiek, maar mét een professioneel camerateam. Na een lange montageperiode is de voorstelling nu af en online te bekijken.
Bezoekers kunnen dus ook deze vakantie genieten van de kerstvoorstelling.

 

Verhaal

De voorstelling dompelt u onder in een sprookjesachtige en bovenal kerstige wereld, gevuld met zang en dans. U beleeft deze voorstelling door de ogen van heldin Klara. Helpt zij Pinokkio om een echte jongen te worden? Maar wat is er toch aan de hand met zijn vader, Gepetto? Wat hebben vrijgezelle prinsessen en heksen hiermee te maken? Bekijk dit familieverhaal en volg een knotsgek avontuur, waar verschillende sprookjes samenkomen.

 

Tickets & info

Met de gekochte tickets wordt Greg & Baud Productions als stichting gesteund in deze moeilijke tijd. Een kaartje kost €7,50 en de voorstelling is de gehele kerstvakantie online te bezoeken. Ga voor meer informatie naar www.greg-baud.nl 

-advertenties-

-goede doel-