bandfoto1De Top2000kerkdienst van de Ichthuskerk is een mooie online dienst met prachtige liedjes, een prima band en een liefdevolle boodschap: 'Houd moed - heb lief'. Een liefdevolle aanrader in deze tijd van donkere dagen en bijzondere situaties.

In de afgelopen weekeinden is hard gewerkt aan de Top2000kerkdienst. Na een eerste repetitie twee weken eerder, werden op 12 december de muzikale gedeelten opgenomen. De gesproken teksten zijn afgelopen weekeinde opgenomen. Deze laatste dagen voor de uitzending zijn voor de techniek: het afwerken van de opnames en het samenstellen van de dienst tot een vloeiend en doorlopend geheel.


Top2000logo mondkapjes rood vierkantDe Top2000kerkdienst wordt uitgezonden via de Kerkomroep-pagina van de Ichthuskerk. Dat is: kerkomroep.nl > Zoetermeer > Ichthuskerk en kies dan: 27 december 17.00 uur. Mocht u op dat moment geen verbinding krijgen omdat er op dat moment teveel kijkers zijn: kijkt u dan op een later moment als het u uitkomt. De dienst is daarna nog een aantal weken te bekijken.


Op onze kerkwebsite www.pwzn.nl  wordt kort voor of na de uitzending een rechtstreekse link naar de Top2000kerkdienst in de Ichthuskerk geplaatst.

-advertenties-

-goede doel-