Foto Muzikale KerstboodschapNu Stadshart Zoetermeer grotendeels gesloten is, kunnen ook de geplande kerstacts geen doorgang vinden. Om mensen juist in deze tijd toch een hart onder de riem te steken, brengen zij deze week de muziek naar de mensen toe.

De actie werd direct opgezet na de laatste toespraak van Mark Rutte. Vanaf 16 december kon men een vriend, vriendin, familielid of kennis nomineren voor een muzikale kerstboodschap op de Facebookpagina van Stadshart Zoetermeer.

Vanaf afgelopen maandag is de muzikale verrassingsbus dagelijks op pad om de winnende inzendingen te verrassen. De mensen die een muzikale kerstboodschap hebben ontvangen, zijn stuk voor stuk geraakt en ontroerd. Op social media is dan ook te lezen dat de actie erg goed wordt ontvangen.

Uiteraard wordt de muzikale boodschap binnen de geldende COVID-19 richtlijnen gebracht. De bus is tot en met donderdag 24 december op pad.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-