220201221 Magische Zoetemeer kerstactie GvW Image 006Magisch Zoetermeer heeft dit jaar alles op alles gezet om toch bij ouderen langs te gaan met een kleine verrassing. Bij vele ouderen werd maandag 21 en dinsdag 22 december een verrassingslunch of een kerststukje langs gebracht.

 220201221 Magische Zoetemeer kerstactie GvW Image 004 220201221 Magische Zoetemeer kerstactie GvW Image 003 

 

Vrijwilligers haalden de presentjes op een centrale plaats op en brachten deze door heel Zoetermeer bij ouderen die wel een steuntje konden gebruiken. Op maandag werden de kerstlunches uitgedeeld, natuurlijk steeds op een veilige 1,5 meter afstand. Bij een aantal ouderen kwam ook de kerstman en zijn kerstelf nog mee en zorgde zo voor een lach op de gezichten.

Vrijwilligster Ria van Croonenburg maakte er dinsdag een speciale dag van voor veel ouderen, zij had zich verkleed in kerstkostuum en las bij elke oudere die ze bezocht een zelfgemaakt gedicht voor. De ouderen waardeerden deze geste zeer, sommigen hadden zelfs tranen in de ogen van ontroering.

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-