football 3715881 1920 1Veel activiteiten zijn afgelast deze kerstvakantie, maar Team Zoetermeer Sport organiseert heel veel buitenactiviteiten voor de jeugd t/m 17 jaar. In verschillende wijken kunnen kinderen sporten of meedoen aan spelletjes.


De vakantie activiteiten starten op maandag 21 december met de voetbalinstuif. Samen met Soccerstars staan er allerlei toffe voetbal onderdelen klaar. Na de voetbalinstuif kun je in verschillende wijken naar de activiteit Zoethout gaan. Hier kun je sportmateriaal lenen, deelnemen aan spellen van de Combinatiefunctionarissen Sport en knutselen.

Dinsdag 22 december komt Parkour Disciplines een clinic freerunning geven in Seghwaert en Meerzicht. Zoebas komt op alle locaties langs voor een clinic basketbal en verder is er een uitgebreid programma. De laatste activiteit op het programma is Natuursprong, een activiteit met sport, marshmallows, warme chocolademelk en heel veel gezelligheid.
Let op! Bij slecht weer worden de activiteiten afgelast. Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor de jeugd t/m 17 jaar. Aanmelden hoeft niet. Ouders zijn niet welkom op de sportlocaties.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-