DE bonnenLionsclub Zoetermeer zamelt in de kerstperiode DE-waardepunten in voor de Voedselbank. Bij inzamelpunten kunnen de punten worden ingeleverd, zodat er voor de gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank zo veel mogelijk pakken koffie beschikbaar komen.


De Voedselbank zet zich normaal met ruim 120 vrijwilligers al in voor gemiddeld 300 huishoudens per jaar. Dit jaar is de hulp echter nog harder nodig omdat veel gezinnen door corona onbedoeld en onverwacht in een moeilijke situatie terecht zijn gekomen, waar hulp hard nodig is.
Met de DE-waardepunten inzamelactie wil Lionsclub Zoetermeer verbinden en helpen. Zij roepen dan ook alle Zoetermeerders op om nog eens in de keukenkastjes en lades te kijken en rondslingerende punten te verzamelen voor deze actie.


De inzamelpunten bevinden zich bij de volgende organisaties: alle vestigingen van Jongerius in Zoetermeer, slagerij Reas, De Albert Heijn vestigingen in Rokkeveen, Leyens, Noordhove, Stadshart en Meerzicht doen ook mee met deze actie. Daarnaast zijn er op twee vestigingen van WelThuis, te weten Morgenster en Vivaldi, inzameldozen geplaatst. Ook staat er in de Oosterkerk een inzameldoos.

-advertenties-

-goede doel-