kerstbal hertjeDe Bruis in Huis Pubquiz staat deze keer helemaal in het teken van de feestdagen. Deze gratis Kerstquiz, die online in teamverband kan worden gespeeld, is opnieuw door Floravontuur Promotie Zoetermeer op de evenementenagenda gezet.

Op 17 december, een week voor kerst, zal de quiz plaatsvinden. Het belooft een gevarieerde quiz te worden met leuke vragenrondes in een kerstthema. Wil jij ook meedoen? Zet je dan snel aanwezig in het Facebookevenement ‘Bruis in Huis – Kerstquiz’. Meedoen kan als team, maar uiteraard ook alleen. Wanneer je in teamvorm wil spelen, kan dit met je familie of huisgenoten met wie je thuis zit, maar je kan ook samen online spelen. Via FaceTime, Whatsappvideo of de app Houseparty is het mogelijk om met vrienden in contact te blijven en om de vragen te beantwoorden. Meedoen is helemaal gratis.

De pubquiz-vragen worden om donderdag 17 december vanaf 20.00 uur gesteld in 6 rondes. Via de website www.menti.com  zijn de antwoorden in te vullen en om 19.45 uur is in het Facebookevenement de code te vinden die je hiervoor moet invullen. Vergeet niet je voor- en achternaam en je e-mailadres in te vullen, zodat de organisatie achteraf contact met je kan opnemen. Er is namelijk een mooie prijs te winnen.

-advertenties-

-goede doel-