Schermafbeelding 2020 12 09 om 17.35.13 copy copyEvenementen organisator First Noise events heeft nieuwe namen bekend gemaakt van artiesten die te zien op de livestream met oud & nieuw. Eerder werd bekend dat Bizzey en de Afro Bros op het podium staan daar zijn La Fuente, Diaz&Bruno, Dazers & Nick Averton en Fake Tits aan toegevoegd.

De gemeente heeft er dit jaar voor gekozen om het oud & nieuw jongerenfeest dit jaar digitaal aan te bieden. Een online dance-event met grote artiesten vanaf een speciale locatie. Het online feest wordt gestreamd vanaf een geheime locatie en duurt van ‘s avond 22:00 tot ‘s nacht 04:00. Met een spetterend aftelmoment richting 2021.

Dj La Fuente is een dj van formaat en draait al menig jaar mee. Vorig jaar trad hij meer dan 300 keer op, nationaal en internationaal. Alleen al in het festivalseizoen deed hij 55 shows in 50 dagen. Hij produceert daarnaast veel muziek voor Schermafbeelding 2020 12 09 om 17.35.26 copyandere grote artiesten.
Diaz&Bruno is een ijzersterk duo dat het publiek meetrekt in hun vernieuwende eclectic en urban muziek. Na eerst naam gemaakt te hebben op Nederlandse bodem maken de mannen steeds meer internationale indruk.
Dazers & Nick Averton voorzien je die avond van eclectische beats, hitjes en urban vibes.
De producties zijn uniek en vernieuwend en een zigzag van entertainment.
FakeTits brengen ongewoon goede dansplaatjes en introduceren de gekste tracks van morgen. Voeg daar nog eigen ‘fake hits’ aan toe en het feest is compleet.

MKF 2255Naast deze grote namen staat ook de naam van de Zoetermeerse MC Chaos op de lijst.
Deze Zoetermeerder werkt al jaren samen met de mannen van Afro Bros en zal ook nu samen met hen het podium betreden. Hij is al jaren hun MC en reist met de mannen de hele wereld rond. MC Chaos, die in het dagelijks leven Kevin Ligeon heet, is enthousiast over het event. Kevin: ”Ik ben blij dat de gemeente dit voor de jeugd organiseert. De show biedt hopelijk voor iedereen iets. Of het genoeg is om de jeugd van de straat te houden zoals de gemeente hoopt weet ik niet. Wij als artiesten gaan er in ieder geval een top event van maken.”

Door corona is MC Chaos veel thuis in Zoetermeer te vinden. Liveoptreden zit er niet in voor nu, al merkt hij wel dat de livestreams in opkomst zijn. Kevin: “Ik kan nu even familietijd inhalen want dat is er soms door het reizen bij ingeschoten. Ik wil zeker in deze tijd ook een voorbeeld zijn voor de jeugd in de stad. Ik probeer ze een beetje te begeleiden in de hoop dat ze uit de problemen blijven. Zodat ze bijvoorbeeld met oud & nieuw ervoor kiezen om de stream te gaan kijken in plaats van rottigheid uit te halen. Ik wil me heel graag inzetten voor de stad en de jeugd, wat dat betreft zou ik graag eens met de burgemeester om de tafel willen zitten. We moeten het toch samen doen.”

Schermafbeelding 2020 12 09 om 17.35.36

Schermafbeelding 2020 12 09 om 17.36.02

Schermafbeelding 2020 12 09 om 17.35.54



-advertenties-

-goede doel-