Arrenslede Winterkledij Kerstman Rendieren 1Stalhouderij Hanemaaijer organiseert prachtige rondritten door het Westerpark in Zoetermeer. Heeft u ooit gedroomd om rond de kerstdagen in een prachtige arrenslede (met wieltjes) door het Westerpark te rijden?


Stalhouderij Hanemaaijer heeft de slee versierd met lampjes en er loopt een prachtig paard voor met bellentuig. Wie zich ook even een sprookjesprins of prinses wil wanen of een heel bijzonder uitstapje wil maken met kerst kan op de zondagen 13, 20 en 27 december reserveren voor een ritje met de arrenslee tussen 13 en 15 uur. De koetsier zit in prachtige winterkleding maar er kan ook gekozen worden voor een kerstman of rendier als koetsier.


Door de coronamaatregelen gaan heel veel evenementen ook voor de stalhouderij niet door, zoals sinterklaasintochten en kerstmarkten. Anneke Hanemaaijer: “We vinden het heel jammer als onze prachtige arrenslee de hele winter niet uit de stalling komt en bedachten dat we geheel coronaproof wél dit soort ritjes kunnen organiseren! Er gaat al zóveel niet door, het is voor de mensen ook een heel leuk en bijzonder uitje om een ritje te maken met een echte slee met paard!”


Er kan worden ingeschreven voor een kort ritje van een kwartier, maar ook langere ritten zijn mogelijk. Op afspraak zijn ook andere tijden en locaties mogelijk, zoals in het Oude Dorp. Zelfs op beide kerstdagen kan de kerstman langskomen met zijn slee.

Informeer naar de mogelijkheden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-52348442.

-advertenties-

-goede doel-