20201126 2140820201126 21410De kerstboomverkoop start vroeg dit jaar, wachtten mensen andere jaren vaak Sinterklaas af om een boom in huis te halen, dit jaar zijn de kerstbomen al volop te koop. Zoals op de Denemarkenlaan, waar naast de coronateststraat een verkooppunt is.

"Dit jaar zijn we een week eerder begonnen met de verkoop, gelukkig kon het met de gemeente snel worden geregeld om de vergunning een week eerder te krijgen", zo vertelt de kerstboomverkoper aan de Denemarkenlaan. Vorig jaar hadden zij ook al de mogelijkheid om een boom te laten thuisbezorgen, maar dit jaar worden nu al veel meer bomen bezorgd. "Veel mensen willen toch liever het huis niet uit. Hoeft ook niet, want als je een boom bestelt wordt die vaak nog dezelfde dag bezorgd!"

Kerstboomthuis.nl verwacht zo'n 750 kerstbomen te verkopen aan Zoetermeerders dit jaar. "Mensen willen het graag thuis gezellig maken omdat ze bijna nergens naar toe kunnen."

 

Inzameling voor Oosterfaantje

Bij de ingang van de kerstbomenverkoop staat een grote krat van Voedselgroep Oosterfaantje. Bezoekers kunnen hier wat houdbaar voedsel doneren voor de voedselgroep om kerstpakketten van te  maken. Al het houdbare voedsel in blik of andere verpakkingen is welkom, evenals toiletartikelen zoals shampoo.

20201126 21412 copy

-advertenties-

-goede doel-