tempImage20GW4wDeborah van Schip, winnares van de 4de editie van de Halloween Home award, pakte voor bijna 600 euro aan boodschappen bij de AH XL. Zij mocht op maandagavond 2 november 1 minuut gratis winkelen. In het donker renden ze met hoofdlampjes door de winkel en gooiden snel hun kar vol.

Deborah en haar partner Danny hadden vooraf de taken al verdeeld. Deborah nam plaats achter het karretje terwijl Danny de spullen pakte. Samen hadden ze thuis al strategisch de route uitgestippeld, die langs alle producten van hun lijstje liep.

De Albert Heijn XL in het Stadshart waar zij na sluitingstijd mochten winkelen, doofde de verlichting en voorzag Danny van een mijnwerkerslampje op zijn hoofd. Samen met enge geluiden en de griezelig verklede acteurs in de winkel werd het Halloween plaatje compleet. tempImageLc495zNa het geven van het startsein in het midden van de zaak, vertrok het stel snel naar de afdeling non-food. Helaas stonden de gewilde stofzuiger en pannenset niet meer in de winkel. Daarvoor in de plaats deed Danny een greep in het winkelschap gevuld met voorraadbussen en schalen gevolgd door het schap met koekenpannen.
Met nog een tiental seconden op de teller werd er nog snel wasmiddel en een elektrische tandenborstel in de kar gegooid. Na het aftellen mocht het stel, die buiten adem waren van de race, zich melden bij de kassa. Na het scannen van alle producten kwam het totaalbedrag op € 583,28 uit.

Het stel deed dit jaar voor het eerst mee aan de Halloween Home award, waarbij het mooist versierde Halloween huis de minuut gratis winkelen kan winnen. De voortuin werd door Danny voorzien van levensgrote poppen en enge attributen. Deborah gaf de tuin stiekem op voor de Halloween home award, een totale verrassing voor Danny.
Danny: “Ik vind Halloween een superfeest, het versieren van het huis is echt mijn ding. Wij woonden eerst in een flat in Palenstein en groots uitpakken kon daar niet. Ik ben blij met onze voortuin nu we in Buytenwegh wonen. Het mooiste van alles is onze trotse 6-jarige dochter die overal vertelt over onze tuin”.

De tuin wordt na Halloween leeggehaald en na Sinterklaas gaat Danny in de tuin aan de slag om deze om te toveren in kerstsfeer. Deze moet minstens net zo mooi en leuk worden als de Halloween tuin. Deborah: ”Danny is helemaal in zijn element met het versieren van onze tuin. Dat is echt zijn project, ik geniet vooral van het resultaat”.

tempImagehK3JTv tempImageuvOV7p


Video, tekst en foto's: Monica Lausberg

-advertenties-

-goede doel-