pexels gabby k 5633847 copyHalloween wordt elk jaar gevierd op of rond 31 oktober, maar alle festiviteiten die normaal gesproken plaats zouden vinden zijn door corona geannuleerd. Om de kleinere kinderen toch iets leuks te bieden wordt er aan bewoners gevraagd een ‘Halloween’ beer voor het raam te plaatsen.

Tijdens de eerste corona uitbraak rond maart werd het principe wij gaan op berenjacht een ware hype. Kinderen konden door heel Nederland op zoek naar knuffelberen die op allerlei plaatsen verstopt waren. Op diverse sites kon je zien waar de beren gezocht konden worden.

De Zoetermeerse Dorien Luijten roept mensen op om met Halloween dit fenomeen voor de kinderen weer terug te laten komen. Dorien zegt: “De berenjacht heeft mij geïnspireerd om toch iets te verzinnen zodat kinderen verkleed door de wijk kunnen lopen. Zaterdag lijkt het goed weer te worden, een mooi moment om naar buiten te gaan. Als de beren in de middag voor de ramen staan kunnen de kleinere kinderen ze goed zien en ervan genieten”.

Print de poster en hang deze zichtbaar voor je raam. Maak wat moois of spannends van je tuin of raam in Halloweenstijl en verstop uiteraard een beer.
Schermafbeelding 2020 10 27 om 16.53.56

-advertenties-

-goede doel-