komt dat zienHet Stadstheater Zoetermeer maakt vandaag het programma tot aan het eind van dit jaar bekend. Op de site kunnen liefhebbers alvast een kijkje nemen, de kaartverkoop voor vrienden van het theater start op 10 augustus, op 15 augustus start de vrije verkoop.

De coronacrisis maakte het programma voor het nieuwe seizoen tot een zeer uitdagende klus, bij het boeken van artiesten moest natuurlijk rekening gehouden worden met alle maatregelen rond corona. Toch heeft het Stadstheater een prachtig programma kunnen samenstellen, met veel variatie. Zo kun je bij de eerste voorstelling na de zomer, op 12 september, genieten van Meena Cryle en The Chris Fillmore band met heerlijke Blues muziek. Liefhebbers van cabaret kunnen ook hun hart ophalen met bijvoorbeeld de voorstelling van Rayan Panday op 26 september en wat dacht u van Sanne Wallis de Vries? Zij speelt op 10 november in het Stadstheater.

Ook de kinderen worden niet vergeten, met speciale voorstellingen speciaal voor de jeugd. Het hoogtepunt voor hen is natuurlijk de kinderklucht 'Het schilderij van Sinterklaas' op 22 november.

Het jaar wordt nog eens besproken door Sjaak Bral, die op eigen treffende wijze alles de revue laat passeren in 'Vaarwel 2020', te zien op 21 december.

-advertenties-

-goede doel-