Cultuur en dineren komen deze zomer samen bij Stage Kitchen & Café, het restaurant van Stadstheater Zoetermeer. Regionale artiesten betreden het podium in het restaurant en spelen livemuziek, terwijl de chef-kok de lekkerste gerechten bereidt.
culture dining
Culture & Dining

Elke week treedt er een andere regionale artiest op. Zo komen muzikanten in de genres bossanova, Nederlandstalig, blues en singer-songwriter voorbij. De chef-kok serveert iedere avond een exclusief gerecht dat aansluit bij de muziekstijl van die avond.

Muzikanten uit Den Haag en Zoetermeer

De Haagse artiest Aymar Torres betreedt op vrijdagavond 7 augustus het podium. Aymar is een mengelmoes van culturen: een Friese vader en Colombiaanse moeder, geboren en getogen op Aruba, met een liefde voor Latin muziek en in het bijzonder Braziliaanse bossanova. Moeiteloos zing Aymar in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments.

Op vrijdagavond 14 augustus treed Onwijs Gijs! op bij Stage Kitchen & Café. Na het uitbrengen van zijn eerste single ‘Overdrive’, die gelijk genomineerd werd voor Haagse song van het jaar 2019, is Onwijs Gijs! klaar om de wereld een klein beetje verdraagzamer te maken met zijn optimistische Neder-Engelse liedjes met een diepere boodschap.

De Zoetermeerse bluesband GrooveTakers komt op vrijdagavond 21 augustus naar het restaurant. De Groovetakers spelen bluesbewerkingen van een aantal bekende nummers. Zij zijn al jaren de vaste begeleidingsband bij de afterparty bluesjam met leden van bands die hebben opgetreden op het jaarlijkse festival Flirting with the Blues in Amersfoort.

De toegang is gratis, maar het is aan te raden een tafel te reserveren.

www.stagekitchencafe.com.

-advertenties-

-goede doel-