Museum De Voorde, Bibliotheek Zoetermeer en het Forum Café realiseren op het Stadhuisplein een cultuur-terras genaamd Zomer in het Hart. In de zomervakantie zijn alle Zoetermeerders welkom om te genieten van het terras met catering en programmering voor kinderen, ouders, verzorgers en grootouders.


cultuur terrasDe culturele instellingen en verenigingen maken zich hard voor een programma dat alle Zoetermeerders raakt, inspireert en verbindt. Gedurende de hele zomer staan er veel activiteiten op de planning. Bouwen met LEGO, iedere woensdag op opblaasbedjes lezen, jongeren kunnen leren vloggen en nog veel meer. Op de website van Bibliotheek Zoetermeer en Museum De Voorde is een actueel programma te vinden en de mogelijkheid tot aanmelden.

Het Forum Café gaat gedurende de zomermaanden op pad. Ze staan met een bakfiets bar op het terras. Er worden waterijsjes verkocht, take-away lunches en fruitige smoothies. Gedurende de eerste week zullen er mocktails geserveerd worden en krijgen klanten 10% korting op hun bestelling.

Wethouder Robin Paalvast opent woensdag 8 juli om 12.00 uur het cultuur-terras op het Stadhuisplein (tegenover Museum De Voorde).

-advertenties-

-goede doel-