Persfoto Buddy Vedder Credits Cyriel Jacobs Songfestival theatertour We LOVE Songfestival brengt een gezellige, interactieve avond met alle highlights uit 65 jaar Songfestival op het podium. Oud songfestivaldeelnemers treden op en ook acteur, zanger en presentator Buddy Vedder behoort tot de line-up van de show.

Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen neemt het publiek mee op deze trip down memorylane, hij geeft een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en vertelt hilarische en bijzondere niet eerder vertelde anekdotes. Begeleid door topmuzikanten zingen oud songfestivaldeelnemers als Mandy Huydts (Alles heeft een ritme – 1986), Maxine en Franklin Brown (De eerste keer- 1996), Marlayne Sahupala (One good reason – 1999) en Esther Hart (One more night – 2003) hun grootste hits.

Acteur en zanger Buddy Vedder is onlangs toegevoegd aan de line-up, Buddy is o.a. bekend als jurylid bij The Masked Singer en schitterde afgelopen december nog in The Christmas Show. Momenteel is Buddy te zien als deelnemer aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol.
Buddy over zijn deelname: "Als presentator en commentator van het Junior Songfestival heb ik al heel wat Douze Points voorbij zien komen. Maar het ‘grote’ songfestival is natuurlijk het echte werk! Het is dé plek waar de beste songs, verschillende culturen, flitsende outfits en de meest verrassende acts samenkomen. Ik vind het te gek dat ik, samen met een swingende live band en natuurlijk de zangers die ons land hebben vertegenwoordigd, de grootste hits in het theater mag brengen. J’aime la vie!"

do 23 apr 2020
20.15 uur | prijs: €32,50
www.stadstheater.nl

Foto: Buddy Vedder, Credits Cyriel Jacobs

-advertenties-

-goede doel-