bijlage persbericht forum pets katHou je van dieren? Kom dan naar de Forum Pets Kattendag op 22 maart. Dierenliefhebbers van elke leeftijd zijn welkom bij de nieuwe Forum Pets dagen, waarbij vier keer per jaar specialisten en ervaringsdeskundigen vertellen over onze favoriete huisdieren.

De eerste Forum Pets gaat op zondag 22 maart van 14.30 -16.00 uur van start in het Forum, de hoofdvestiging van de bibliotheek. Het thema deze keer is Nederlands meest populaire huisdier: de kat. Katten zijn hele lieve en leuke gezelschapsdieren, maar kunnen ook regelmatig kattenstreken uithalen en bijzonder gedrag vertonen. Kattengedragsdeskundigen Sonja Burger en Giny Schoemaker vertellen alles over kattengedrag en leren je jouw kat beter begrijpen.

Ervaringsdeskundige Naomi Vos zal met haar achtjarige dochter vanuit de praktijk vertellen hoe het is om katten als huisdier te hebben. Mocht je hierna overtuigd zijn van het plezier van een eigen kat, dan stelt Dierentehuis Zoetermeer en Leiden graag de portretten van hun besnorde poezenbeesten aan je voor. Stuk voor stuk gezellige huistijgers op zoek naar een eigen mandje.

Tijdens de Forum Pets kunnen kattenliefhebbers van elke leeftijd ook even creatief aan de slag. Van een paar toiletrollen kun je snel een leuk kattenspeeltje maken. Tijdens de Forum Pets dierendagen zijn geen levende dieren aanwezig i.v.m. het welzijn van de dieren en eventuele allergieën van bezoekers.

De Forum Pets Kattendag wordt georganiseerd in de trainingsruimtes, tweede etage in het Stadhuis-Forum. Deelname is kosteloos.

-advertenties-

-goede doel-