20170629 107731Hoogvliet supermarkten viert de introductie van haar nieuwe bedrijfskleding met een spectaculaire modeshow, midden in de vestiging in het Zoetermeerse Stadshart. De modeshow vindt plaats op vrijdag 6 maart 2020 om 16.30 uur. Op een catwalk showen diverse Hoogvliet collega's de nieuwe kleding.


Bezoekers kunnen tijdens de show genieten van een gratis hapje en drankje. De presentatie van de modeshow is in handen van voormalig Miss Nederland en winnares van Holland's Next Top Model Nicky Opheij. Midden in de supermarkt wordt een 15 meter lange catwalk ingericht waar de kleding geshowd en bewonderd kan worden.

Voor winkelmedewerkers is de nieuwe kleding heel belangrijk. Zit het lekker, kun je er goed in werken, blijft het schoon en vooral: staat het goed? Hoogvliet heeft bij het maken van de keuzes voor de nieuwe kleding goed geluisterd naar de opmerkingen en verzoeken van haar medewerkers. Het was dan ook meteen duidelijk dat de nieuwe kleding niet door modellen, maar door echte Hoogvliet collega's geshowd moest worden. Iedereen kon zich aanmelden om mee te lopen in de modeshow.

-advertenties-

-goede doel-