donnert persfotoNa de succesvolle reeks optredens in maart vorig jaar, keert het Nederlands Kwaliteitscircus Maximum terug naar Zoetermeer. Van 27 februari t/m 8 maart worden voorstellingen verzorgd bij het Silverdome. Met een nieuwe voorstelling én een splinternieuwe circustent.

Enkele hoogtepunten van de – in totaal 13 verschillende acts – zijn onder andere een groep Colombiaanse artiesten op het befaamde Wheel of Death. Een 10 meter hoge constructie die in hoog tempo door de tent draait en daarmee het werkveld biedt voor 2 echte waaghalzen. Verder een flitsende act van de Mexicaanse draadloper Oswaldo Ramos, die zijn kunsten toont op het strakke koord.
Samen met spreekstalmeester Kevin zorgt de Nederlandse Clown Davy voor de nodige komische intermezzo’s gedurende de voorstelling, sensationeler gaat het er aan toe op de hoge draad met de Peres-Troupe. Verder valt te genieten van modern optreden op de slackline, snelle jongleurs, getalenteerde honden en menselijke piramides met de Keniaanse ‘Black Ninja Acrobats’. Een van de dierlijke hoogtepunten is de ‘Pas de Deux’, ultieme vertrouwensband tussen mens en dier met een artistiek ballet op de rug van 2 ronddravende hengsten. Een van de weinige acts die door niveau en succes haar rentree maakt uit het programma van afgelopen jaar.

 nieuw tentencomplex  Etten Leur 2016 2017 25


Tentencomplex

Circus Maximum beschikt vanaf dit jaar over een splinternieuw tentencomplex, dat door de hoogte van maar liefst 16 meter meer ruimte biedt voor grote luchtacts en met een nieuwe tribune volop bezoekerscomfort garandeert.


Voorstellingen en kaartverkoop

De shows vinden plaats van 27 februari tot en met 8 maart in de verwarmde tent aan de Van der Hagenstraat naast het Silverdome, voldoende gratis parkeergelegenheid is aanwezig. De voorverkoop is op elke speeldag van 11.00 tot 12.00 en één uur voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa. Check voor meer informatie en alle tijden de website www.circus-maximum.nl  
Tip: op woensdag 4 maart is het familiedag, alle plaatsen (m.u.v. Loge) kosten dan maar € 10,00 per persoon!

-advertenties-

-goede doel-