Iedereen die op zoek is naar werk, is welkom bij de Walk &Talk Zoetermeer in het Forum, de hoofdvestiging van de bibliotheek. In februari staat de motivatiebrief centraal bij 'Walk & Talk'. De eerstvolgende bijeenkomst is op 25 februari van 9:30 tot 11:30 uur.


20200206 Foto bij persbericht Walk Talk SBrauTijdens deze maandelijkse bijeenkomsten krijg  je persoonlijke adviezen en tips and tricks van professionals en mede-werkzoekenden. Samen sta je sterk.

Op 25 februari staat de motivatiebrief centraal tijdens de Walk & Talk. De eerste indruk door middel van een correcte motivatiebrief is bepalend in het selectiebeleid van het bedrijf. Ook al beschik je inhoudelijk over alle gewenste en vereiste kwaliteiten, taalfouten in je motivatiebrief kunnen jouw kansen op jouw ideale baan aanzienlijk verkleinen.

Tijdens de Walk &Talk van dinsdag 25 februari (9:30 -11:30 uur) is een ervaren docent Nederlands van de Volksuniversiteit de gastspreker. Zij neemt de deelnemers mee in een mini-workshop om een foutloze brief te schrijven. Natuurlijk is er ook alle ruimte om tijdens de Walk & Talk te netwerken.

-advertenties-

-goede doel-