HEADER Boef Maas theater en dans Sjoerd Kelderman 2Kleutervoorstelling Boef is vrijdag 28 februari te zien in het Stadstheater, Zoetermeer. In Boef nemen mimers Lisa Groothof en Dwayne Toemere hun publiek mee in een grappig boevenavontuur en onderzoeken met hen de grenzen van goed en fout.

Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt. Boef is een boevenavontuur voor kleuters. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mime acts en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een groot avontuur. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen?

Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass ‘boef’. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere (eerder samen bij Maas in Eitje) een spannende whodunit. “Kleuters reageren tijdens een voorstelling open en eerlijk, daar kunnen wij als volwassenen veel van leren. Met Boef gaan we op een hele doorzichtige manier en met veel speelse energie in de huid van een boef kruipen.”

Boef (4+) in Zoetermeer
Stadstheater, Theaterplein 10, 2711 EK Zoetermeer
Aanvang: vr 28 februari 2020, 14:00
Entree: vanaf €10,00
Tickets: 079 33 00 222 / www.stadstheater.nl

-advertenties-

-goede doel-