Schermafbeelding 2020 10 21 om 08.12.32 copyIn de nacht van dinsdag op woensdag 21 oktober heeft er een grote brand gewoed in een bedrijfspand aan de Wattstraat. De brandweer kreeg rond de klok van drie de melding van de brand binnen. Bij aankomst bleken de vlammen inmiddels uit het dak te komen.

De brand zou gestart zijn op de zolder van het pand waarna de vlammen via het dak naar buiten kwamen. De brand, die woedde in een pand waar meerdere bedrijven gevestigd zijn, greep snel om zich heen.

De brandweer heeft de brand snel opgeschaald naar het sein Grote brand, waardoor inzet van meer brandweerlieden mogelijk was. Doordat de brand zich afspeelde tussen de zolder en het dak werd rond 4:30 een hoogwerker ingezet, zodat de brand van boven af bestreden kon worden.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het is ook nog niet duidelijk in hoeverre alle bedrijven gelegen in het pand getroffen zijn of schade hebben opgelopen. In het pand zijn onder andere een verlichtingszaak en sportschool, Personal Budget Gym, gevestigd.

Schermafbeelding 2020 10 21 om 08.12.16 copy copy Schermafbeelding 2020 10 21 om 08.13.23


Foto's: Ben Boukes

-advertenties-

-goede doel-