podium320Podium320 is een nieuwe stichting die bewoners van Zoetermeer wil laten genieten van mooie klassieke en eigentijdse muziek. Met musici, koren, gezelschappen en ensembles wil Podium320 een breed publiek aanspreken. Ook andere vormen van kunst en cultuur zal een podium worden geboden.

In het bijzonder wil Podium320 met aansprekende muziek schooljeugd uit de buurt met ouderen in de wijk verbinden.

De naam Podium320 is afgeleid van het adres van de Oosterkerk aan het Oosterheemplein 320, waar alle evenementen plaatsvinden. De stichting organiseert zelf concerten en faciliteert ook evenementen voor anderen. Het programma zal gevarieerd van aanbod zijn en biedt zowel gratis als betaalde concerten.

Drs. Evert van den Ham, predikant Oosterkerk: "Er is altijd een sterke band geweest tussen kerkgebouwen en cultuur in architectuur, beeldende kunst en muziek. Ik zou het prachtig vinden als ook de Oosterkerk in deze traditie staat. Daarom steun ik Podium 320. Cultuur in de kerk, voor wijk en stad".

 

United4Christ

– 18 december 2015 – 20.00uur

Podium320 opent met een eigentijds kerstconcert van de groep United4Christ op vrijdagavond 18 december.

Typische kerstklassiekers en eigentijdse songs, uitgevoerd door het koor en orkest van United4Christ onder leiding van dirigent Aad Contze. Ticket € 2,00: vooraf reserveren op events4christ.nl of via 0297-237172.  

Voor tickets en meer informatie: www.podium320.nl

-advertenties-

-goede doel-