fascinating jazzOp zondag 6 december wordt het weer heel gezellig, want dan heeft Fascinating Jazz vocaliste Simone Roerade met haar uitstekende band uitgenodigd, beter bekend als Mrs Hips. Bezoekers van de Jazznight van 2014 kunnen zich vast wel herinneren dat deze band in het Koetshuis optrad! Mrs Hips kreeg grote waardering van het publiek.

fascinating jazz2Het genre dat Mrs Hips brengt is divers, maar altijd swingend en vlot! Simone is een spontane zangeres met flair. Als docente aan het Rotterdams Conservatorium heeft ze verscheidene jazzstudenten opgeleid, die zelf ook weer een jazzpodium hebben bereikt. Ze treedt regelmatig op met de bekende zanger/acteur Joris Lutz. Al met al redenen genoeg om het jaar 2015 met deze band af te sluiten!

Mrs Hips zal worden begeleid door haar band: Berthil Busstra (Fender Rhodes), Bart Wijtman (bas) en Sjoerd van Bommel (drums).

Kijk voor meer info op www.fascinatingjazz.nl

Het concert begint om 15:00 uur en de toegangsprijs is € 7,50.

Op 3 januari 2016 is Fascinating Jazz weer van de partij met een mooi Nieuwjaarsconcert met de Amerikaanse vocaliste Deborah J. Carter.

                                                                 

U kunt reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 079 3316177.

-advertenties-

-goede doel-