hartstichtingLeerlingen van groep 7 van De Jacobsvlinder uit Zoetermeer hebben een gastrol gekregen in de nieuwe promotiefilm van De Hartstichting. Anita de Vries, directeur van de Jacobsvlinder: “De leerlingen hebben een super leuke dag gehad. Wij zijn er trots op dat de Hartstichting onze school heeft uitgekozen om de boodschap over gezonde voeding en bewegen verder uit te dragen onder alle Nederlanders. De ruime aandacht voor gezond eten en bewegen in ons lesprogramma wordt zo op een leuke manier beloond.”

Leerlingen van groep 7 werden tijdens de opnamedag gefilmd en geïnterviewd door de Hartstichting. Anita de Vries: ”Onze leerlingen wisten veel te vertellen over gezond eten en bewegen aan de filmploeg van De Hartstichting. De Hartstichting was zo te spreken over het kennisniveau en het enthousiasme van onze leerlingen dat we een groter aandeel in de promotievideo hebben gekregen dan aanvankelijk gepland. Hartstikke leuk!”

De Jacobsvlinder uit Zoetermeer is één van de 250 scholen in Nederland die het ‘Gezonde School’-vignet mogen voeren. Het vignet is een erkenning voor scholen die de gezondheid van hun leerlingen hoog in het vaandel hebben staan. De Jacobsvlinder werkt met de methode Lekker Fit, die kinderen leert hoe je gezond kan leven en goed voor jezelf kunt zorgen. De school heeft ook een speciaal beleid voor het uitdelen van traktaties en organiseert regelmatig bewegingslessen.

De Hartstichting wil met haar promotiefilm mensen bewust maken van het belang van een gezond leefpatroon, de juiste voeding en voldoende beweging. Gezond leven verkleint de kans op hart- en vaatziekten. De promotievideo ‘Elke Dag Telt’ met leerlingen van de Jacobsvlinder wordt ingezet om de missie van de Hartstichting uit te dragen. Wilt u de video van De Hartstichting bekijken, volg deze link: www.hartstichting.nl/wat-we-doen/missie-hartstichting

-advertenties-

-goede doel-