Project Z reclameI Will Survive Productions presenteert in samenwerking met Fonds1818-24, CKC Digital Art lab en Xzjon de film Project Z die in première zal gaan in april. Project Z is een speelfilm die is gemaakt door jongeren, met als uitgangspunt aan het werk te gaan met jongeren en te streven naar een mooi eindproduct.

Alles is geheel bedacht, geschreven en gemaakt door en met jongeren.

Nadat Project Z -een geheim project- mislukt komt er een virus vrij dat mensen transformeert in vleesetende Bijters. Twee groepen met jongeren verschuilen zich in een bos en een oud gebouw waar ze denken veilig te zijn. Maar Bijters is niet het enige waar ze bang voor moeten zijn.

Hoe gedraag je je in een groep waar je niemand kent, maar waarmee je moet samenwerken om te overleven? Hoe zit het met de problemen die ze hadden vóór dit alles begon? Is dit een kans om te beginnen met “het nieuwe leven” of gaan ze verder waar ze gebleven zijn?

Is dit een nieuw begin, of het begin van het einde?

De première zal plaatsvinden in het Kwadrant Theater te Zoetermeer op 18 april 2015 om 20:00 uur. Voor meer informatie en kaarten kunt u kijken op www.iws-productions.nl

 

-advertenties-

-goede doel-