Marjorie Barnes by Jurjen DonkersMarjorie Barnes, geboren in Harlem, New York heeft zoals vele bekende jazz-zangeressen in haar jeugd de eerste stappen van muziek gedaan via school- en kerkkoren. Later volgde ze opleidingen voor dans en drama. Dit heeft er toe geleid dat ze al snel op de grote podia stond samen met Frank Sinatra, Sammy Davis jr, en Billy Eckstein. Marjorie heeft op allerlei belangrijke podia in de wereld opgetreden. In Nederland heeft ze zang gedoceerd aan de conservatoria van Hilversum en Den Haag. Ze heeft een aantal cd’s gemaakt. Op zondagmiddag 1 februari staat ze op het podium in Zoetermeer bij Fascinating Jazz in de Sniep, bijgestaan door de geweldige pianist Rob van Bavel en contrabasfenomeen Harry Emmery.

Momenteel heeft Marjorie een aantal interessante werken van Sarah Vaughan in haar repertoire opgenomen. Ze zal ongetwijfeld ook hiervan een aantal stukken ten gehore brengen.

Reserveren kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wilt u liever bellen, dan kan dat naar 079 3316177.

Zondag 1 februari, aanvang 15:00 uur ; Toegang € 7,50 p.p.

 

De volgende artiesten worden komende maanden verwacht bij Fascinating Jazz

Verwacht op 1 maart: Ronald Douglas met zijn Trio, 3 mei: Rob Agerbeek Trio (plays Gershwin).

-advertenties-

-goede doel-