KerstmanVan vrijdag 19 t/m zondag 21 december wordt op het Stadhuisplein in het Stadshart een Kerstmarkt georganiseerd. Vanuit een 20-tal houten chalets is hier van alles op het gebied van (kerst)cadeaus te koop!

Te midden van een toepasselijke entourage en terwijl sfeervolle muziek klinkt, is het hier drie dagen lang gezellig kerstshoppen! Met onder andere kerst-bloemstukken, prachtige sieraden, gezellige huisdecoratie en luxe geschenkpakketten belooft het een markt te worden met mooie cadeau-artikelen waar u naar hartenlust kunt rondneuzen.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Onder meer warme chocolademelk, glühwein, wafels en poffertjes zijn hier te koop!

De Kerstmarkt op het Stadhuisplein is geopend:

-op vrijdag 19 december van 13.00 – 21.00 uur

-op zaterdag 20 december van 10.00 – 17.00 uur

-op zondag 21 december van 12.00-17.00 uur.

Voices UnlimitedIn de Stadshart Passage staat deze drie dagen een inpakstand, waar gekochte cadeautjes gratis op feestelijke wijze worden ingepakt. En voor wie zelf extra feestelijk voor de dag wil komen met de Kerst, is er de mogelijkheid gratis een glittertattoo te laten zetten. Deze stand is geopend op vrijdagavond van 18.00-21.00 uur, en op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur.

U kunt met de Kerstman op de foto in de Burgemeester van Leeuwenpassage bij de levensgrote Snowglobe. De foto’s zullen de week daarop volgend op de Facebook pagina van het Stadshart te vinden zijn.

Koren en Dickens sfeer

Op de vrijdagavond, zaterdag- en zondagmiddag zullen diverse koren hun kerstrepertoire ten gehore komen brengen. Medewerking hieraan wordt verleend door Voices Unlimited en Popkoor Mikado op vrijdagavond, het Zoetermeers Musicalkoor en wederom Popkoor Mikado op zaterdagmiddag en de koren Just for Fun en Cantiamo op zondag.

Op zondagmiddag treden tientallen kinderen van het Warm Water Jeugdtheater op diverse locaties in het Stadshart op. Met kerstliedjes en vertellingen zullen zij de Dickens tijden doen herleven….

-advertenties-

-goede doel-