ah rveenDinsdag 25 november opende in het Zoetermeerse Rokkeveen de compleet vernieuwde en vergrote Albert Heijn de deuren voor de klant. De Albert Heijn is de eerste winkel die opengaat na de start van de renovatie van het winkelcentrum Rokkeveen.

Het wordt een gezellig openingsfeestje bij de Albert Heijn. Tot en met zaterdag 29 november krijgen klanten bij besteding van 15 euro een gratis taartje, zolang de voorraad strekt. Er zijn verschillende proeverijen en scherpe aanbiedingen. Vrijdag 28 november deelt de winkel, op vertoon van de kassabon, gratis een portie poffertjes uit. Ook hamster Happie is van de partij. Hij bezoekt de winkel op woensdag 26 en zaterdag 29 november.

Van alle gemakken voorzien

Dankzij een flinke aanbouw aan de achterkant van de winkel is de Albert Heijn nu een derde groter dan eerst. De supermarkt is modern ingericht, beschikt over gratis parkeergelegenheid en is van alle gemakken voorzien. Klanten kunnen kiezen om er boodschappen te doen met de zelfscanner of om af te rekenen bij de caissière. In het midden staat een gezellige stamtafel waar klanten kunnen genieten van een gratis kopje koffie of thee. Voor kinderen is er een leuke speelplek. De vernieuwde Albert Heijn biedt grote keuze in producten en in prijs. “We hebben het assortiment fors uitgebreid”, vertelt supermarktmanager Bob Leenman. “We verkopen bijvoorbeeld vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals gehaktballen en malse kippetjes. Ook kunnen klanten zelf sinaasappelen persen en zo verse jus d’orange mee naar huis nemen.” De Albert Heijn in Rokkeveen staat bekend vanwege de gemoedelijke sfeer. Klanten komen er graag en vaak, en voelen zich betrokken bij de supermarkt. Ook in de vergrote en vernieuwde Albert Heijn blijft die sfeer van een buurtwinkel gewoon hangen.

Ook na opening gezellige activiteiten

Het blijft ook na de opening gezellig bij de Albert Heijn. Woensdag 3 december delen Pieten iets lekkers uit aan klanten. Zaterdag 6 december organiseert de winkel een feestelijk en gratis ontbijt. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur mag iedereen uit de buurt gezellig aanschuiven. “We hebben onder andere croissants uit eigen oven, verschillende soorten beleg, koffie, thee en vruchtensappen.” De rest van de maand december staat de winkel in het teken van de feestdagen. Medio 2015 is de renovatie van het winkelcentrum Rokkeveen achter de rug en ook dat wordt uitbundig gevierd. “Uiteraard doen wij aan alle feestelijkheden mee en is het dan ook in onze winkel extra gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Samanthagang 64 in Zoetermeer-Rokkeveen is open van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-