perenOp zaterdag 1 november wordt in het hele land weer Natuurwerkdag gehouden. Overal gaan mensen in de natuur aan het werk. Inwoners van Zoetermeer hoeven niet ver te zoeken. Zij kunnen helpen hun stad nog mooier en groener te maken door de handen uit de mouwen steken in de perenboomgaard ‘De Hof van Seghwaert’. Vrijwilligers kunnen zich uitleven met snoeien, zagen en wieden.

De boomgaard bevindt zich achter de Patio, Gaardedreef 189. Er wordt om 10 uur bij de parkeerplaats naast de Patio verzameld en het werk gaat door tot ongeveer 14.00 uur.

Ook bij slecht weer gaat de natuurwerkdag door. Groot gereedschap wordt beschikbaar gesteld door Stichting de Groene Motor maar zelf bijvoorbeeld werkhandschoenen, een snoeischaar of spade meenemen is praktisch. Denk ook aan stevige schoenen of laarzen en eventueel regenkleding.

Aan koffie, lunch, toiletvoorziening en EHBO is gedacht.

Ben je 12 jaar of ouder? Meld je aan via www.natuurwerkdag.nl of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-