IMG 8839aHet 18e benefietconcert van de Soroptimistclub Zoetermeer e.o. wordt gehouden op vrijdag 14 november 2014 om 20.00 uur in de Regenboogkerk, Nathaliegang 263 in Zoetermeer. De Academie voor Muzikaal Talent, die vorig jaar grote indruk heeft gemaakt met het optreden van jonge muzikale talenten, komt graag terug naar Zoetermeer.

Soroptimist Club Zoetermeer e.o. streeft er naar jaarlijks een lokaal en een internationaal project te steunen. Dit jaar draagt de club in Zoetermeer bij aan de inrichting van de ruimten waar zorginstelling Middin haar ouder-kindprojecten uitvoert. In deze ontmoetingsruimten midden in de wijk komen verstandelijk beperkte ouders wekelijks bijeen om informatie uit te wisselen en antwoorden op hun vragen rondom opvoeden te krijgen. Daarnaast doet Club Zoetermeer mee aan de landelijke actie van de gezamenlijke Soroptimistclubs en Unicef om Syrische vluchtelingkinderen in Turkije naar school te kunnen laten gaan.

Kaarten voor dit unieke concert kosten € 20,- (incl. 2 consumpties) per kaart, voor kinderen tot 18 jaar € 10,- (incl. 1 consumptie), en kunt u bestellen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL 68 INGB 0006150148 t.n.v. Soroptimistclub Zoetermeer o.v.v. het aantal kaarten (kind en/of volwassenen) en uw e-mail adres, u ontvangt uw e-ticket vervolgens per mail.

Voor meer informatie over het concert kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-