20141024-31974Het enthousiasme en plezier straalt er vanaf: de jeugdmusical I wanna rock speelde dit weekend drie maal voor een volle zaal in het Kwadrant Theater! De cast bestond uit 35 jonge spelers van het Warm Water Jeugdtheater, die hun hele herfstvakantie gerepeteerd hebben om het publiek te trakteren op een echte rock musical.

De leeftijden van de spelers, tussen 8 en 20 jaar, lopen uiteen, net als hun toneelervaring. Wat ze gemeen hebben is een groot enthousiasme voor het toneel en een enorme drive om te spelen. Het resultaat is een sprankelende musical met prachtige zang en vele grappige en ontroerende momenten.

I Wanna Rock vertelt het verhaal van talentvolle jongeren die niets liever willen dan beroemd worden. Zij schrijven zich in voor Kamp Rock, dé plek waar grote artiesten als Miley zijn begonnen. Ook Miley zelf komt langs op het kamp waar ze ooit zelf begon, maar nu om er les te geven.

Het Warm Water Jeugdtheater geeft elke zaterdagochtend les in het Kwadrant Theater, in verschillende leeftijdsgroepen. Twee maal per jaar is er een grote productie, in de herfst en in het voorjaar.

 

-advertenties-

-goede doel-