Beeld verkoop Jochem MyjerJochem Myjer komt terug naar Zoetermeer en hoe! Met maar liefst drie shows staat Jochem op 2, 3 & 4 december om 20.15 uur in het Stadstheater. Op zaterdag 13 september om 10.00 uur start de kaartverkoop van 'Even Geduld AUB!' aan de kassa van het Stadstheater. De voorstellingen van Jochem Myjer zijn vaak snel uitverkocht. Bent u fan? Vanaf 9 uur worden bij het Stadstheater nummertjes uitgedeeld voor de kaartverkoop, zorg dat u er op tijd bent!

De kaartverkoop op 13 september is alleen aan de kassa van het theater, dus niet telefonisch of via internet. Verkoop via deze wijze is een wens vanuit Jochem Myjer, om zo de zwarthandel en fraude met theaterkaarten tegen te gaan. De keuze van Jochem Myjer om enkel via de kassa kaarten beschikbaar te stellen geeft het Stadstheater een mooie kans om Zoetermeerders en mensen in de regio meer kans te geven om kaarten te bemachtigen.

Via internet worden er veel kaarten aangeboden, die niet officieel door het theater zijn uitgegeven en dus ook niet geldig zijn. Het advies is dan ook om erg op te letten met het kopen van kaarten buiten het Stadstheater om.

Er geldt een maximum van 4 kaarten per persoon, per serie. Kijk voor meer spelregels op www.stadstheater.nl

-advertenties-

-goede doel-