Benjamin is acht jaar en heeft Cerebrale Parase (hersenverlamming), hierdoor kan hij niet zelfstandig bewegen of praten. Hij is dan ook volledig afhankelijk van zijn familie. Zijn moeder, Nicole v/d Vet merkt echter dat de zorg steeds zwaarder wordt.

20140717-22141

 Foto: Links Theo de Bruijn en rechts Duncan van de Velden

 

“Benjamin begint een echte jongen te worden en groeit steeds groter. Hij is voor mij al te zwaar om de trap op te tillen of in bad te doen,” verteld Nicole. Een tillift zou uitkomst bieden, maar krijgt zij van de gemeente niet vergoed. Het apparaat kost ruim 30.000 euro en dat geld heeft zij niet.

Moeder Nicole ging daarom sieraden maken en verkopen. Toen de winkeliers Theo Bruijn (bloemist) en Duncan van de Velden (kapper) dit hoorde twijfelde zij geen moment en bedachten een actie voor Benjamin. Er komt een loterij met geweldige prijzen. 1000 loten zijn beschikbaar en veel winkeliers stellen prijzen beschikbaar.

20140717-22147-1

 Foto: Leo v/d Meer (AH) en Nicole v/d Vet

 

Zo ook Leo van der Meer (AH) die 5 pakketten twv 50 euro schenkt met producten naar keus. Daarnaast krijgt elk kind die een tekening inlevert iets lekkers van Leo.

De actie is inmiddels groots. Zaterdag 19 juli gaat de lotenverkoop van start (u kunt loten krijgen bij bepaalde producten). SBS6 komt dan filmen en ook alle Zoetermeerse media zullen er bij zijn.

Initiatiefnemer Theo de Bruijn verteld vol vuur: “Het is zo geweldig dat de meeste ondernemers van winkelcentrum Meerzicht direct hun steun hebben gegeven hieraan. Met zoveel inzet en betrokkenheid moet het toch lukken om Benjamin een tillift te geven.”

Zaterdag 19 juli vanaf 10 uur start de lotenverkoop in winkelcentrum Meerzicht

 

WAT KAN JIJ DOEN VOOR BENJAMIN?

* Laat je kind zaterdag 19 juli een strippenkaart kopen van 2,50 euro, hiervoor krijg je kind:

schminken/ popcorn / 1x grabbelen in de ton / deelname aan spelletjes en natuurlijk 1 van de 1000 loten.

* Koop één van de actieproducten in het winkelcentrum waar je een gratis lot bij krijgt en win prachtige prijzen zoals 5 pakketten twv 50 euro bij AH, 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo, een week gratis bloemen of gratis naar de kapper. Maar er is nog veel meer! Kom het zaterdag zien.

* Like ook de facebook van Benjamin: facebook.com/eentilliftvoorbenjamin

* bezoek de site: eentilliftvoorbenjamin.nl

* print de tekening uit en kleur deze voor Benjamin!

tillift tekening

-advertenties-

-goede doel-