Broonzy BenZin in een gezellige swingende zondagmiddag? Kom dan naar het optreden van de coverband Broonzy Ben in JJ Music House. Broonzy Ben speelt leuke covers van de jaren 60, 70, 80 tot en met het heden. Van The Shadows tot Amy Winehouse. De muziekstijl variërt van rock, blues, country en pop. Broonzy Ben is een vrolijke, actieve coverband bestaande uit 6 leden, Linda Gallen (zang), Willem Bosch (zang, Mondharmonica en Gitaar), Ruud Blokhuijs (gitaar), Ben van Bommel (bas), Hans de Jager (toetsenist) en Hans van de Hoef (drums). De band onderscheidt zich door sterke zang met swingende gitaarpartijen.

Broonzy Ben krijgt altijd het enthousiaste publiek aan het dansen. Dè unieke kans om deze Utrechtse band in Zoetermeer te ontmoeten!

Hun optreden begint om 14.00 uur, de toegang is gratis. Voor meer info www.jjmusichouse.nl

In JJ MusicHouse is ook in de zomervakantie genoeg te beleven! Elke woensdag gratis jammen op de JJ’s Jamavond bijvoorbeeld. Aanvang 20.00 uur, entree gratis.

Routebeschrijving JJ Music House: de Van der Hagenstraat uitrijden tot het einde, vervolgens het fietspad volgen. Na 200 mtr ligt JJ Music House aan de rechterkant (nr 34a). Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij de sportvelden.

-advertenties-

-goede doel-