oh-nw-winkelcentrumDe gemeente is een enquête gestart over het openbaar gebied in Oosterheem. De eerste voorzieningen in het centrum van Oosterheem zijn al geruime tijd in gebruik, een goed moment om het centrumgebied te evalueren aldus de gemeente.

De enquête wordt gehouden onder de bewoners, winkeliers en gebruikers van het centrumgebied van Oosterheem. De uitkomsten worden verwerkt in een actieplan dat in september wordt verwacht.

Sinds de oplevering van het centrumgebied hebben bewoners en gebruikers regelmatig hun wensen bij de gemeente geuit om situaties te verbeteren. Als de verkeersveiligheid in gedrang kwam zijn al eerder hier en daar aanpassingen aangebracht.

Enquête: openbaar gebied

In de enquête gaat het nadrukkelijk om het openbaar gebied, zoals parkeren, bereikbaarheid voor voetgangers, fietsers en automobilisten, enzovoort en niet om de winkels en voorzieningen.

Ook de openbare verlichting valt buiten de enquête omdat hiervoor eind vorig jaar met bewoners en winkeliers een aparte actie is gehouden.

De enquête is van maandag 12 mei t/m maandag 2 juni 2014 te vinden via www.zoetermeer.nl/oosterheembew

Meer informatie is te vinden op: www.zoetermeer.nl/oosterheem of via de wijkpost Oosterheem, Oosterheemplein 198, telefoon (079) 346 9007 (open op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur, op donderdag gesloten).

-advertenties-

-goede doel-